Weet jij wat je wil zeggen?

Mooi! En toch draait een goede preek om meer. Het is een nauwgezet samenspel tussen jou, je publiek en de boodschap die je hebt. Maar, het begint bij jou.

Iedereen kan beter leren spreken

Als je zelf op het podium staat om een preek te geven, dan wil je maar 1 ding toch? Dat je luisteraar iets pakt van de boodschap van Hoop die jij komt brengen. Maar hoe doe je dat? Hoe spreek je zo dat je luisteraar veranderd naar huis gaat? 

Wij helpen je om met impact uit de Bijbel te spreken. Wat je ervaring op het podium ook is. Want wij geloven dat iedereen, altijd beter kan leren spreken. Ook jij.

755+ sprekers gingen je voor

Het is een enorm fijne balans tussen communicatievaardigheden, theologie en psychologie; een mooie formule. De trainers zetten een ontzettend fijne en veilige sfeer neer. Er wordt gekeken naar ieder individu waardoor je in mijn beleving niet anders kan dan groeien. Zonder Bron voor sprekers was ik nooit gaan spreken.

Jessie Kalkman
Pedagogisch medewerker

De training is inhoudelijk heel helder, scherp en compleet. Het rekt je op en daagt je uit, be prepared! Je krijgt duidelijke tools in handen en ruimte om dit meteen toe te passen. Je oefent met hoe je een preek kunt voorbereiden, opbouwen en uitvoeren. Na de training weet je wat wel en niet werkt.

Laura Burggraaf
Voorganger - Evangelische Zendingsgemeente De Ark

Heel leerzaam, heel inspirerend. De training bevat een goede mix tussen theorie en praktijk. Ik heb geleerd om biddend en luisterend de Bijbel te lezen. En hoe ik een goede structuur aanbreng in de preek.

Ivo Lindner
Haptotherapeut - Praktijk voor haptonomie Zwolle

Wij werken met